Over Moniek

FOUNDER van yoga op werk


Het kan anders...

Ik werkte bij een brandingbureau, meer dan fulltime en kreeg steeds meer een blurry gedachte. Ik zat in een intercity waar ik niet uit kon stappen, continue aan-staan en niet bewust kunnen genieten. Op een ochtend fietste ik richting het werk en toen wist ik het zeker: dit is niet hoe ik wil leven.

Ik maakte een radicale stap, vertrok naar India om mij verder te verdiepen in Yoga. Nooit gedacht dat het mij zoveel zou brengen. Na 4 maanden intensieve training besefte ik pas goed hoe erg ik in mijn hoofd leefde en altijd aan stond. 

Eenmaal terug in Nederland begon ik met yogales geven, naast een baan in de communicatie. Helemaal voor yoga gaan voelde niet goed, ik wilde het lijntje houden met het bedrijfsleven. Toen ik benaderd werd door een groot food-beverage bedrijf om daar een yogales te verzorgen, werd het mij duidelijk. Het bedrijfsleven heeft ontspanning nodig, want wat ik aantrof was heftig.


Burn-outs, mensen met weinig energie, te druk zijn, maar vooral niet weten hoe ze moeten ontspannen. Mijn missie was duidelijk; meer ontspanning voor werkend Nederland.
Yoga op werk was geboren.

Nu ,een aantal jaren later, mag ik samen met mijn topteam ontspanning bieden bij bedrijven!

Op naar meer vitale bedrijven!

Love Moniek

Is er bij jou extra ontspanning op de werkvloer nodig?


Wij helpen je graag om meer ontspanning toe te voegen met een down-to-earth bedrijfsyoga les om zo werkend Nederland vitaler en blijer te krijgen.