Yoga vakantie in Nederland

0 Shares

Heb je zin in een yoga vakantie? Even ontspannen en wat tijd voor jezelf? Maar heb je geen zin om ver weg te gaan? Goed nieuws, er zijn namelijk ook fijne yoga vakanties in Nederland. In deze blog geven wij onze persoonlijke top 5. Op wel hele uiteenlopende plekken, van bij de zee tot in de stad, maar ze hebben 1 ding gemeen: ontspanning!

Yoga vakantie in Nederland

Er zijn veel verschillende yoga vakanties beschikbaar in Nederland, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Er zijn retraites op het platteland, in het bos, aan zee of zelfs in de stad. Er zijn ook verschillende soorten yoga beschikbaar, zoals Hatha, Vinyasa, Yin, Ashtanga en Kundalini yoga. Sommige vakanties zijn gericht op ontspanning en meditatie, terwijl andere meer gericht zijn op fysieke oefeningen. Vaak zijn de yoga vakanties ook in combinatie met iets anders, bijvoorbeeld detox sap kuur, paardencoaching of iets culinairs. In deze blog geven we 5 toffe opties in Nederland. 
Mocht je nog niet helemaal helder hebben wat je precies wilt, bekijk dan deze blog hierin geven we advies om je wensen duidelijk te krijgen. 

3 daagse yoga, sapkuur en detox aan Zandvoort aan Zee

Dit weekend staat in het teken van ontspanning door middel van yoga, stiltewandelingen langs de zee, meditatie, ademhalingsoefeningen en Ayuvedische workshops. Dit weekend staat volledig in het teken van ontspanning, niet alleen door de yoga maar ook door de detox die je gedurende het weekend. Heel benieuwd hoe je je daarna zult voelen.
Dit weekend wordt elke maand aangeboden. 

Yoga vakantie Nederland - Zandvoort aan Zee

Yogaweekend in een boshotel in het zuiden van het land

Wellness en yoga is een fijne combinatie en tijdens dit weekend kun je dat ervaren. 
Dit is een rustig weekend waar je je eigen tijd kan indelen. In de ochtend en de avonden worden yogalessen gegeven en verder kun je genieten van de wellness en de natuur die deze plek te bieden heeft. 
Dit weekend start op 9 juni 2023.


Yoga vakantie in Nederland - Boshotel

3-daagse retreat in een Klooster 

In dit weekend ga je door middel van yin yoga, yoga nidra, soundhealing en meditatie naar een diepere laag. Je wordt uitgenodigd om lief voor jezelf te zijn en helemaal te ontspannen. Er wordt goed voor je gezorgd, het eten is vegetarisch, gezond en ook nog eens lekker. Wat een verwennerij. 
Deze 3 daagse start op 24 juni 2023.


Yoga vakantie in Nederland - Klooster

Meditatie en yoga vakantie op Vlieland

Dit weekend staat in het teken van stilte, yoga en meditatie: verbinding met jezelf. Op een fantastisch eiland omgeven door natuur. Het is een weekend vol persoonlijke aandacht voor jezelf in een groep van gelijkgestemde individuen.
Deze vakantie wordt twee maal per jaar aangeboden, in maart en in september.

Yoga vakantie op Vlieland in Nederland

Detox yoga weekend in Amsterdam 

Wil jij de energie van Amsterdam en daarnaast de rust van een yogaweekend? Lees dan snel verder. Dit retreat is een goede mix van beide. In 20 minuten ben je in Amsterdam, je verblijft op een natuurcamping bij Gaasperplas. Hier kun je je onderdompelen in rust en natuur. 
Het weekend is een detox weekend en eventueel een klysma als je wilt. 
Dit weekend wordt 1 keer per jaar aangeboden op 21 april 2023 start het weekend. 

Yoga vakantie in Amsterdam Nederland

Andere optie voor yoga vakantie in Nederland 

Mocht jouw yoga vakantie er niet bij zitten, kijk dan vooral op deze website om een andere fijne yoga vakantie te vinden. De keuze is reuze. 

Mocht je naar aanleiding van deze blog nog vragen hebben, stel ze dan hieronder of neem contact met mij op. 

Namasté

Moniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *